Kézilabda - NB I. B

2022.06.03. 14:03

Borbély Márta marad az Előrénél

A női kézilabda NB I. B felsőházi rájátszását megnyerő, így az élvonalba egy év kihagyás után ősztől visszatérő Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapata szerződést hosszabbított Borbély Mártával.

P. B.

Borbély Márta és Paláncz György /Fotó: Békéscsabai Előre NKSE Facebook-oldal/

A 25 éves, saját nevelésű irányító 2014-ben mutatkozott be a csabai felnőttcsapatban, ahová tavaly tért vissza, korábban megfordult többek között az Egernél, a Kecskemétnél és a Szentendrénél is.

– Nehéz idényen vagyok túl, hosszabb sérülés után kellett újraépítenem magam, így a sikerek mellett sok küzdelem is jellemezte az elmúlt évet. Nagy örömmel tölt el, hogy a következő idényben is nevelőegyesületemben játszhatok és még boldogabbá tesz, hogy ezt a feljutást kiharcolva, az első osztályban tehetem. Még keményebb idény vár ránk, de az a csapatszellem, amely eddig is jellemzett minket, kiegészülve a nagyszerű szurkolótáborunkkal, biztosíték lehet arra, hogy elérjük a kitűzött céljainkat – tekintett előre a klub honlapján a hosszabbítás kapcsán Borbély Márta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában