Labdarúgás

2022.05.04. 13:11

Három meccsen nem irányíthat a kaszaperi tréner

Egyetlen kivétellel minimális eltiltásokat kaptak a hét végén kiállított labdarúgók – derül ki az MLSZ Területi Igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) keddi ülésén kiadott hivatalos közlönyből. A kaszaperi csapat trénere azonban több hétre nem ülhet le csapata kispadjára.

G. P.

Fotó: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

A felnőtteknél Wéber László (Körösladány), Szabó Gergő, Kovács István (mindkettő Sarkad), Rácz Adrián Márk (OMTK-Rákóczi), Fülöp Tamás (Medgyesbodzás SE) és Abonyi András (Tótkomlós) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

Az utánpótláskorúaknál Németh Viktória (Előre SE U19) 2, Szűcs János (Békéscsaba UFC U16) és Mózes Ádám (Orosháza U14) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

A FEB Bordás Sándor Rafael (Kaszaper FC) sportszakembert 3 soron következő bajnoki mérkőzésen a kispadtól eltiltotta.

A Körösladány MSK II. csapatát 1 soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezi.
Színes lapok miatt a Sarkadi KLE 8400, a Nagyszénás SE 6000, a Csabacsűdi GYLSE 6000, a Dévaványai SE 5000 forint pénzbüntetést kapott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában