Vízilabda

2022.03.23. 19:05

Újra bizalmat kapott a csabai elnök

Újabb öt esztendőre Borsos Pál marad a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub elnöke, miután az egyesület keddi tisztújítással kiegészített éves rendes közgyűlésén további bizalmat szavazott számára a tagság.

G. P.

Borsos Pál (jobbra) maradt a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub elnöke.

Fotó: Gál Csaba

Az esemény a megszokott napirendi pontok szerint alakult, szakmai, pénzügyi és bizottsági beszámolókkal és hozzászólásokkal. Ezek után került sorra a tisztújítás, ami azért vált aktuálissá, mert az elnökség ötéves mandátuma lejárt. Semmi újdonság nem történt, ugyanis a korábbi elnökség, elnök, ügyvezető elnök és ellenőrző bizottság ismét elnyerte – újabb öt évre – a tagság bizalmát. Mindez arra utal, hogy az előző időszak testületi munkája eredményes volt.
 

Ennek értelmében a klub elnöke Borsos Pál, ügyvezető elnöke továbbra is Balázs Lajos maradt. Az elnökségben kapott helyet Gyebnár György, Lukácsi Sándor, dr. Szeberényi Zsolt, Szécsi Tamás és dr. Vincze Gábor. 

Az ellenőrző bizottság elnöke Csendes Csaba, tagjai: Simon János és dr. Szlávik Győző.


– Az elmúlt években célul tűztük ki, hogy olyan fejlesztéseket valósítsunk meg, amelyek hosszú távú megoldást nyújtanak a TAO törvény hatálya után is. Jól tettük, mert idén ismét jelentős TAO keretcsökkentést szenvedtünk el, így minket igazoltak az eddigi törekvések. A 2022–2023-as sportfejlesztési programunkat valójában már február 28-ig el kellett készíteni, amelyet március 16-án levonás nélkül jóvá is hagytak az illetékesek – emelte ki „székfoglalójában” a régi-új elnök, Borsos Pál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában