Labdarúgás

2021.12.31. 08:15

Kegyetlenül őszinte és humoros tréneri nyilatkozatok a megyei bajnokságból

Sokszor „idegből”, legtöbbször átgondoltan, minden egyes szót megfontolva, olykor ironikusan, néha csípősen, alkalmanként a humort sem nélkülözve formáltak véleményt a labdarúgóedzők az őszi megyei bajnoki mérkőzések után. Csokorba szedtünk néhányat, mellőzve a paneleket

G. P.

Dávid Zsolt, a Tótkomlós volt edzője

– Bezzeg a saját kapunkra végig veszélyesek voltunk! Bali István, a Sarkadi KLE edzője a Gyomaendrődi FC ellen 4–0-ra elveszített novemberi mérkőzés után. – Jöttünk, láttunk, de azért vissza nem jönnénk. Ugyanő a Körösladány MSK elleni októberi kiütést (0–14) követően. 

– Mi pofozkodás helyett meccset akartunk nyerni. Tasi Róbert , a Nagyszénás SE trénere az októberi Jamina SE ellen 1–0-ra megnyert bajnoki után. 

– Először is szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki a mérkőzést a helyszínen tekintette meg. Boruzs István , a Szeghalmi FC edzője utalva a Csabacsűdi GYLSE-től elszenvedett szeptemberi 2–1-es hazai vereségre és a mérkőzés színvonalára. 

– Gratulálunk az Okánynak és köszönjük a vacsorát! Szintén Boruzs az okányi vendégjátékot követően, amikor egy kellemes vacsora gyógyírt jelentett a 4–1-es vereségre. – Megfagytunk a csabai éjszakában. Dávid Zsolt , a ­Tótkomlósi TC őszi szezon után távozó trénere, a Békéscsabán pótolt Békésszentandrás ellen 4–0-ra elbukott november végi találkozó után. 

– Felvettük az oltást, csakhogy a futball elleni vakcinát. Dohányos Zoltán , a Békéscsabai MÁV szakvezetője egy nem kalkulált 2–2-es Medgyesbodzás elleni döntetlent követően. 

– Hosszú volt a szezon, mint egy langyos sör, ezek után fizetek egy kört. Jókor jön a pihenő, tavaszra a kedvünk újra eljő. Benyovszki Róbert, az Orosházi MTK-Rákóczi ellen győztesen megvívott (4–0) ütközet után foglalta rímbe gondolatait. – Támadtak, támadtak, de a bajnokaspiránsnak sem volt több helyzete, mint nekünk, ezért a fiúknak egy zsíros deszkát fizetek. Szintén Benyovszki a Végegyházi SE elleni bravúros, 0–0-s döntetlen feletti örömében célozva arra, hogy nemcsak a folyékony kenyeret, hanem a valódit is igénylik Mezőberényben. 

– A legjobb dolog a mai meccsben az volt, hogy vége lett. Boér Zsolt , a Békésszentandrási HMSE edzőjének nyilatkozata a Dobozi SE felett aratott 2–1-es siker ellenére is kritikusan. – Az itt a piros a hol piros játékból mi jöttünk ki győztesen, még jó, hogy kevesen látták. Benyovszki Róbert sem mindig volt elégedett a látottakkal, pedig csapata Kunágotán 3–0-ra nyert. 

– A jövő heti forgatókönyvet már ismerjük, engem eltiltanak, a spori pedig meccset vezet. Nevetséges játékvezetés, aminél csak az nevetségesebb, hogy most már rendszeresen csak egy partjelző van. Kovács Zoltán, Lukács István battonyai edzőkettős kifakadása az eleki vesztes (2–5) csata után. 

– A mai mérkőzésen a bicikli versenyzett a Mercédesszel, de ennek ellenére élvezhető volt a játék. Boér Zsolt , a Végegyházától elszenvedett 4–0-s fiaskót követően. 

– Ez a hat–három nem az évszázad mérkőzése volt, de a győzelem úgy kellett, mint egy falat kenyér. Onáka Zoltán , a Telekgerendási LSC trénere, a Mezőmegyeri SE II. elleni bravúros 6–3-as diadalt követően. 

– Ennyi potyagólt még egy mérkőzésen sem láttam. A hazai csapatnak élmény a foci, számunkra büntetés. Kerekes György békéssámsoni klubelnök, akinek csapata Vésztőn féltucat gólt kapott. 

– Köszönöm a részvételt azoknak, akik bokros teendőik helyett a futballt választották! Nagy Ferenc, a Bucsa SE edzője a Sarkadkeresztúri SE ellen 5–3-ra elbukott ütközet után, üzenve a hétvégi focit mellőző labdarúgóinak. 

– Két forduló után olyan mélyen voltunk, hogy azt sem tudtuk, vizet vagy olajat keressünk. A mai kiváló egyéni teljesítmények mellé párosult az a hozzáállás és csapatszellem, amiről minden edző álmodik. Onáka Zoltán „elemzése” a kiütéses 11–2-es sikert eredményező Zsadányi KSE elleni bajnoki utáni percekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában