Labdarúgás

2021.12.09. 11:51

Január elejéig pihennek a kondorosi focisták

Január 10-ig tart a téli pihenő a Kondorosi TE megyei II/B osztályú csapata játékosai számára. A keret egy része számára ezt megelőzően a Békés Megyei Teremkupa szeghalmi selejtezője jelenti majd az első újévi közös programot.

G. P.

Fotó: Shutterstock

Jurák György edző a téli felkészülés első két hetében 3-3 foglalkozást vezényel, azt követően az egyiket szombati gyakorló mérkőzés váltja ki. Ezekből ötöt kötöttek le. Az ellenfelek széles skálán mozognak a megye egytől a megye háromig, a helyszínek is felcserélődhetnek a pályaviszonyok függvényében.

A bajnokság 11. helyén tanyázó együttes állományában nem lesz jelentős mozgás, még több szerepet követelhetnek maguknak a helyi nevelésű tehetségek. Az egyik új arc a védelembe érkező 22 esztendős Gombár Erik lesz, aki Csabacsűdről igazol át. A szarvasi ifihez távozó kapus, Kollár Patrik (17) helyét a legutóbb Kardoson védő, a játékot újrakezdő Galát Ákos (24) örökli meg. Az idény közben eltérő okokból epizódszerephez jutó játékosok közül nem számolnak Schneider Norbert (27), Busa Márk (21) és Lukoviczki János (30) további szolgálataira, a sérült Szebegyinszki Bence visszatérése pedig kedvező esetben is csak a nyárra prognosztizálható.

– Szűkös kerettel vittük végig az őszi idényt, ami meglátszott az eredményességen. A holtidőben igyekszünk orvosolni a létszámgondokat. Szándékaink szerint a helyi erőkre alapozva, tavasszal sikerülhet egy helyet megszereznünk a stabil középmezőnyben – fogalmazta meg óhajaikat Jurák György.

A felkészülési mérkőzések időrendje

Január 29., szombat, 10.00: Kondorosi TE–Csabacsűdi GYLSE

Február 5., szombat, 10.00: Kamuti SK–Kondorosi TE

Február 12., szombat, 13.00: Kondorosi TE–Békésszentandrási HMSE

Február 19., szombat, 13.00: Dobozi SE–Kondorosi TE

Február 26., szombat, 14.00: Kondorosi TE–Telekgerendási LSC

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában