fegyelmi bizottság

2021.12.01. 13:35

A Kígyós-Jamina meccsről is döntött az MLSZ

A tucatnyi színes lapot, közte 3 pirosat hozó Szabadkígyós–Jamina megyei I. osztályú mérkőzés volt fókuszban az MLSZ Területi Igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) keddi ülésén.

G. P.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A két klubot együttesen majd 20 ezer forint pénzbüntetéssel sújtották, a kiállított labdarúgókat pedig összesen 6 mérkőzésen kell nélkülözni. Edzőknek is akadt konfliktusuk a sporikkal, emiatt ketten nem ülhetnek le a kispadra.

A felnőtteknél Oláh Károly (Kötegyán) 4, Papp Dávid (Jamina) 3, Szabó Zoltán (Szabadkígyós), Kopács Zsolt (Okány), Kun Roland (Csárdaszállás) 2-2, Géczi Dániel (Jamina, Fejér Zsombor (Kondoros) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

A FEB Kovács Gyula (Gyomaendrődi FC) sportszakembert 3, Démusz Zsolt (Okány KSK) sportszakembert 1 soron következő bajnoki mérkőzésen a kispadtól eltiltotta.

A Gyomaendrődi FC-t 1 soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezte.

Színes lapok miatt a Jamina SE 10 800, a Szabadkígyósi SZSC 8400 forint pénzbüntetést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában