Gyula

2021.11.02. 11:30

Idegesen játszott és kikapott az Amazonok

Az NB II-es női nagypályás labdarúgó-bajnokság 9. fordulója során Hatvanban volt jelenése a Gyulai Amazonok csapatának.

G. P.

Molnár Zoltánné együttese eltérő félidők után kapitulált a Keleti csoport dobogós helyeiért harcoló házigazdákkal szemben.

A gyulai lányok kapkodva kezdték a mérkőzést, ennek ellenére Komlósi Anna a 12. percben büntetőből megszerezte a vezetést. Az első félidőben egyik kapu sem forgott igazán veszélyben, pontatlan játék jellemezte mindkét együttest. Szünet után egy sokkal agresszívabban letámadó hazai csapat érkezett ki, melynek eredményeképpen 7 perc alatt a maga javára fordította a mérkőzést. A kapott gólok ellenére nem játszottak alárendelt szerepet a vendégek, két alkalommal is egyenlíthettek volna. Az utolsó percekre viszont dekoncentráltak lettek, ennek köszönhetően magabiztossá vált a Hatvan sikere.

Molnár Ágnes, megbízott edző: – Az egész mérkőzésen kapkodva, idegesen játszottunk, még a vezető találat sem nyugtatta meg a csapatot, a második félidőben pedig teljesen szétestünk fejben. Hullámvölgyben van a csapat, de a tabellán elfoglalt helyezésünk nem tükrözi a valódi tudásunkat. Most bő egy hónapon át olyan találkozókon lépünk pályára, ahol szükség lesz mindenki jó játékára és hozzáállására annak érdekében, hogy sikereket érjünk el.

FC Hatvan–Gyulai Amazonok 4–1 (0–1)

NB II-es női labdarúgó-mérkőzés. Hatvan 40 néző. V.: Alafi Beatrix. Gyula: Kósa – Lehóczki, Komlósi, Hack (Szappanos), Mezei, Paál, Szabó T. (Molnár K.), Sovány, Lovas, Szerb, Bartha (Barthalos). Edző: Molnár Zoltánné. Gólszerző: Jank az 54., a 61., a 83., Franka a 90., ill. Komlósi (11-esből) a 12. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában