eltiltás

2021.10.06. 13:34

Kényszerpihenőre megy a kunágotai és a battonyai tréner

Két csapat szakmai vezetője kapta a leghosszabb eltiltást az MLSZ Területi Igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) keddi ülésén.

G. P.

A kunágotai trénerének, Multyán Lajos és a battonyai Kovács Zoltán edzőknek egyaránt négy hétvégét kell kihagynia piros lapja miatt, melyet a játékvezető működésével kapcsolatos, nem éppen szalonképes csomagolásban megfogalmazott kritikáért kapott.

A felnőtteknél Pozsár Richárd (Gerla), Mucsi Péter (Gerla) és Sárvári Árpád (Kunágota) 2-2, Papp Márton (Mezőhegyes), Baliga Szilveszter (Tótkomlós) és Nagy Árpád (Elek) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

Az utánpótláskorúaknál Bok Tibor (Orosháza U19), Bordás Levente (Orosháza U17), Somogyvári Levente (Tótkomlós U17), Nagy Kevin Krisztián (Tótkomlós U17), Marhás Barnabás Sándor (Szeghalom U17) és Madar Gyula Bence (Sárréti GYSE U15) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

A FEB Multyán Lajos Attilát 4 soron következő bajnoki mérkőzésen eltiltotta a kispadtól. Kovács Zoltánt november 3-ig minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta.

Színes lapok miatt a Körösladány 7200, a Battonya, a Szarvas és a Gyula 6-6000 forint pénzbüntetést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában