Petrás Péter

2021.10.05. 13:31

Egyéniben és párosban is győzött a szeghalmi teniszező

Tavaly ugyan elmaradt, de a Szeghalmi Tenisz Egyesület hétvégén immár 21. alkalommal rendezte meg az amatőrök számára kiírt Dr. Horváth Ferenc-emlékversenyt.

G. P.

Az eseményre kilenc településről érkeztek teniszezők, akik sportszerű keretek között játszották a mérkőzéseket, így Ludmán Sándor levezető bírónak gyakorlatilag nem akadt plusz munkája.

A megnyitón Ali Tibor klubelnök köszöntötte Feri bácsi családját, majd a város képviseletében Elek Ferencné emlékezett meg a névadó tenisz és sport iránti szeretetéről, az egyesületnél végzett munkájáról. Méltatta továbbá a jelenlegi vezetők tevékenységét, akik mindent elkövetnek annak érdekében, hogy Szeghalmon fennmaradhasson ez a népszerű játék.

A kétnapos vetélkedés során azután kiélezett, izgalmas mérkőzéseket játszottak a résztvevők. A család által felajánlott különdíjakat az első helyezettek vihették haza, valamint a legeredményesebb játékos. Ez utóbbi serleget a szarvasi színekben versenyző, debreceni Petrás Péter érdemelte ki, aki a 45 alatti egyéni korosztályban és a párosban is győzött. A Buza Barna és Buza Berta által felajánlott legeredményesebb határon túli játékos címet a nagyszalontai Király Attila nyerte el.

Végeredmények. Egyéni. 45 év alattiak (16 nevező): 1. Petrás Péter (Debrecen), 2. Megyeri Ákos (Békéscsaba), 3. Eckert Roland (Szarvas) és Szűcs Krisztián (Mezőberény).

45 év felettiek (12): 1. Megyeri Ákos (Békéscsaba), 2. Király Attila (Nagyszalonta), 3. Kenéz Tibor (Nagyszalonta) és dr. Bagdán Péter (Szeghalom).

Páros (12): 1. Marsi Márk, Petrás Péter (Szeghalom, Debrecen), 2. Horváth Zoltán, Horváth Gergő (Békéscsaba), 3. dr. Kalmár Mihály, Sándor Csaba (Szeghalom) és Sági István, Király Attila (Martfű, Nagyszalonta).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában