Hárspataki Gábor

2021.09.23. 08:28

Olimpiai bronzérmes karatés Szarvason

Hárspataki Gábor nevezetes utolsó másodpercben bevitt rúgásával biztosította be dobogós helyét a tokiói olimpián, ami azóta többször megjárta a nemzetközi sajtót és a közösségi portálokat.

V.L.

Másnap reggel a szarvasi Liget Hotel is az ő eredményével köszöntötte vendégeit, felidézve a náluk töltött időszakokat, ugyanis a válogatott kerettel rendszeresen Szarvason edzőtáborozott és a szálloda látta vendégül, ahogyan azt most is teszi majd. Ugyanis a helyi karatésok az emlékezetes pillanatokat felelevenítő beszélgetésre, és egy azt követő nyílt edzésre hívták meg az olimpikont.

– Gábor kiváló sportember profi hozzáállással, ezen felül különleges egyéniség is. Tele van energiával, és jókedvvel, ami talán a sikere utáni riportokból is átjött. A szarvasi karatésok és jómagam is kiváló kapcsolatot ápolunk vele. Közvetlen, mindig van egy-egy motiváló kedves szava a fiatalokhoz, akik példaképként tekintenek rá. Úgy gondoltuk mind az eredménye, mind személye érdemessé teszi őt arra, hogy a szélesebb szarvasi közönség is megismerhesse, ő pedig örömmel mondott igent felkérésünkre – mondta el Ruzsinszki György, a helyiek mestere, aki korábban válogatott edzőként dolgozott is együtt Hárspatakival.

A Szarvasi Karate Club vendégeként szeptember 24-én, pénteken 14 órakor Háspataki Gáborral a Szarvasi Vízi Színházban találkozhatnak az érdeklődök, ahol beszélgetés, és nyílt edzés szerepel a programban. Rossz idő esetén helyszín a Petőfi utcai Sportcsarnok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában