labdarúgás megye II/A.

2021.09.01. 21:12

Elég volt a Mezőhegyesnek az első félidőben megszerzett előny

Orosházi MTK-Rákóczi–Mezőhegyesi SE 3–5 (1–4)

G. P.

A 2. fordulóból pótolt találkozó. Orosháza, 100 néző. V.: Hajdú. Orosháza: Dobozi – Bok, Kánya, Csőke, Tóth L. (Buza), Tompa, Kocsis (Burián), Ordó, Kérdő (Janicsek), Kádár L., Bessenyei. Edző: Czollner Gábor, Gyimesi András. Mezőhegyes: Varga P. – Papp M., Belák, Balogh D. (Czene), Boros, Zsilák (Pálhidai), Szabó Zs., Iszaszegi M., Faragó, Karancsi, Isaszegi B. (Szabó I.). Edző: Ács Levente. G.: Csőke a 23., a 70., Bessenyei a 49., ill. Faragó a 9., a 29., Boros a 13., Isaszegi M. a 37., a 77. percben. Jó: Kánya, Kérdő, Kádár L., Buza, ill. Zsilák, Isaszegi M., Faragó, Boros.

Gyimesi András, Czollner Gábor: – Az első félidőben egyéni hibáink miatt komoly hátrányba kerültünk. A második játékrészben nagy energiát mozgósítottunk a szépítésért, azonban ez csak a felzárkózásra volt elég. Ács Levente: – Az első félidő után azt hittük, hogy vége a találkozónak, és magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Gy. A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában