labdarúgás

2021.07.07. 11:49

Középső védőt igazolt a Körösladány

Ahogy közeleg a megyei focicsapatok nyári felkészülésének rajtja, úgy szaporodnak meg az átigazolási hírek.

G.P.

Aktuális összefoglalónk élére az Előre II. és a Körösladány között zajló transzfer kívánkozik. A már „beharangozott” középcsatár, Farkas János mellett egy tapasztalt középső védőt is igazolt az NB III.-ba jutó csabai csapatból az onnan búcsúzó kék-fehér alakulat. Lászik Milán (24) személyében harmadosztályban is jártas labdarúgóval erősödött a keret, aki a Füzesgyarmatra távozott Szántó Mihály kiesését feledtetheti.

Két rutinos, NB III.-as múlttal rendelkező játékos, Vincze Dániel és Bondár Attila után egy fiatal játékossal gazdagodik az okányi csapat állománya. A megyei I. osztályban abszolút újoncnak számító sárrétiek a Békéscsaba UFC-től igazolták le a 19 éves Cseke Csaba Sándort, aki még nem szerepelt felnőtt csapatban, bár erre a fiatal kora miatt még bizonyosan sokszor nyílik majd lehetősége.

Távozó is lesz Okányból, miután a támadó, Sztojka Zsolt (27) hazatért Dobozra. Az A-csoportos gárdával kapcsolatos további információ, hogy a tapasztalt bekk, Tímári Sándor (37) is újból csatasorba áll, aki két évnyi túrkevei kitérőt követően öltheti fel a csapat mezét.

Ugyancsak a megyei I. osztályból erősödhet tovább az A-jelű csoportba fellépő végegyházi alakulat, amely Bagyinszki Attila után újabb gyulai labdarúgókat igazolt. A házi gólkirály Bozsó Milán (24) erős párost alkothat majd a B-csoportban gólkirályi címet szerző Tanner Gergővel. Az eligazoló Németh István és a visszavonuló Blaskó Péter egyik utódja pedig a 19 esztendős Rostás András lesz a kapuban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában