labdarúgás

2021.07.16. 16:55

Eredményesebb évben bíznak a Köröstarcsai KSK vezetői

Labdarúgás Július 13-án játékos-értekezlettel és focival egybekötött átmozgatással kezdődött meg a köröstarcsai labdarúgók nyári felkészülése. A megyei II./B csoportos együttes heti szinten két-három foglalkozást tart majd és több gyakorlómérkőzést is játszik.

G. P.

Mint arról Bokorné Kerekes Zsuzsanna szakosztályvezető beszámolt, a nyári holtidőben igyekeztek minőségileg megerősíteni a gárda játékosállományát, miközben azt a szempontot sem hagyták figyelmen kívül, hogy az érkezők helyiek, vagy tarcsai kötődésűek legyenek.

– A nyári alapozás valamilyen szinten a csapatépítésről is szól, hiszen hat új játékos került hozzánk. Velük kiegészülve szintet léphetünk és jó kilátásokkal vehetjük célba az első öt hely valamelyikét, amit reálisnak tart a szakvezetés – fogalmazott Bokorné Kerekes Zsuzsanna.

A vezető azt sem titkolta, hogy csalódásként élték meg a gárda tavaszi szereplését, illetve a megszerzett kilencedik helyet. Meglátásuk szerint ennél több volt a játékosállományban, ezt most szeretnék bizonyítani.

– Igyekeztünk minőségileg és mennyiségileg is feljavítani a keretet. Elsősorban a hátsó alakzatba és a támadószekcióba érkezett frissítés, többségük számára nem lesz ismeretlen a környezet, mi pedig nagy reményeket fűzünk hozzájuk – tette hozzá a szakosztályvezető, aki nevekkel is szolgált.

Az érkezési oldalon hat játékos szerepel: a 26 éves Szivák László és Machó Attila Pál két év után tér vissza Csorvásról, Balogh Ádám Dominik (21) a mezőberényi csapat mezét váltja tarcsaira. A rutinos Andrejsi Mihály (35) egy esztendőnyi kihagyás után jelentkezett újból játékra, míg két köröstarcsai fiatal, Vincze Dávid István (19) a Berényi Gyermek FC-től, Puskás Péter László (18) pedig a Békéscsaba UFC-től tér haza.

Velük ellentétes utat jár be Szentpéteri Máté (21), aki a ladányi második csapatban folytatja pályafutását, Adamik Tibornak (32) viszont erre sehol nem adatik módja, mert a sérült térde nem bírja a terhelést.

A felkészülési mérkőzések tervezete

Július 21., szerda, 18.30: Köröstarcsai KSK–Körösladány MSK II.

Július 24., szombat, 18.00: Köröstarcsai KSK–Csárdaszállási SZSK

Július 31., szombat, 18.00: Köröstarcsai KSK–Medgyesbodzás SE

Augusztus 7., szombat, 18.00: Köröstarcsai KSK–Csárdaszállási SZSK. G. P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában