röplabda

2021.05.05. 10:47

Rontás nélkül lett döntős az ificsapat

Hibátlan teljesítménnyel bejutott az U19-es országos döntőbe a Linamar-Békéscsabai RSE leány csapata.

G.P.

Az elődöntő második tornáján – melynek Békéscsaba volt a házigazdája – a csabaiak mindhárom ellenfelüket két vállra fektették. Az Országos Ifjúsági Bajnokság döntőjére június 4-6. között Békéscsabán kerül sor.

A Linamar-BRSE eredményei: –Szent Benedek RA 3:0 (17, 16, 10); –Jászberényi RK 3:0 (18, 14, 10); –Gödöllői RC 3:0 (19, 16, 12).

A csapat: Boskó Ágnes, Feld Bettina, Endrődi Hanna, Tatár Gréta, Sinka Dalma, Szűcs Gréta, Szatmári Lilla, Kertész Petra, Rády Boglárka, Radnai Lili, Radnai Luca, Juhász Enikő, Laurinyecz Lilla, Tatár Noémi, Gellén Viktória, Fekete Gréta. Edző: Nagy Attila.

Az U17-esek az I. osztály középszakaszában Szegeden a házigazdák és a Vasas SC A csapatával mérkőztek, előbbit 3:0-ra, a fővárosiakat 3:2-re verték. Már mindhárom együttes bejutott az országos döntőbe.

A csapat: Endrődi Hanna, Fekete Gréta, Sinka Dalma, Radnai Lili, Radnai Luca, Laurinyecz Lilla, Katics Kitti, Fekete Ramóna, Hunyadi Gréta, Tuska Brigitta, Schneider Vanessa, Nánási Zoé, Lázár Kamilla, Tatár Noémi. Edző: Nagy Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában