labdarúgás

2021.05.06. 15:55

Büntetőpont a dulakodó csapatoknak

Ülésezett az MLSZ Területi Igazgatóság versenybizottsága a múlt szombaton félbeszakadt Békésszentandrás–Szabadkígyós (3–1) megyei II./A osztályú bajnokin történt események ügyében.

G. P.

Forrás: Archív / Babák Zoltán

A grémium a játékvezetői jelentés, az érintett klubvezetők vallomásai és a rendelkezésére álló felvételek alapján a mérkőzés végeredményét 0–0-ra módosította és mindkét együttest egy-egy büntetőponttal sújtotta.

Csütörtökön ülésezett a fegyelmi bizottság is, amely a Békésszentandrás esetében 2 soron következő hazai mérkőzésének nézők nélkül történő megtartását rendeli el, egyben 2 soron következő hazai bajnokin sportszövetségi ellenőr fogadására és költségeinek viselésére kötelezi, utóbbi tétel érvényes a szabadkígyósi egyesületre is.

Lós István, Szabó Ferenc, Szabó Máté szentandrási, Sebestyén Máté, Milek Bence és Ökrös Dávid kígyósi játékosok ellen a fegyelmi eljárást megindítja, a játékjogot felfüggeszti. A FEB felhívja a játékosok figyelmét arra, hogy 3 napon belül terjesszenek elő írásbeli nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy a játékvezetői jelentésben foglaltakat vitatják-e, s adják elő a védekezésüket.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.beol.hu/sport/helyi-sport/botrany-bekesszentandrason-a-nezok-is-beszalltak-a-csetepateba-3916240/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában