Kézilabda

2021.04.29. 11:53

Hullámzó játékkal, de magabiztosan játszott a Gyulasport

Győzött a Corner-Gyulasport NKft. a Kecskeméti NKSE csapatával szemben.

Corner-Gyulasport NKft.–Kecskeméti NKSE U22 32–23 (17–8)

NB II.-es női mérkőzés, a 8. fordulóból pótolt találkozó. Gyula, zárt kapuk mögött. V.: Oláh Edit, Szikszay Judit. Gyula: Antal – Dr. Bányainé Szabó R. 6, Milyó 3, Mitykó 2, Papné Lukoviczki 6 (1), Szögi 7 (5), Csapó-Kovács H. 4. Cs.: Szabó L. (kapus), Szappanos 1, Laurinyecz, Horváth R., Vólent 1, Anderlik, Kertes, Vozár 1, Hős K. 1. Edző: Zöldi-Tóth Katalin. A Kecskemét legjobb dobója: Radva 6. Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 6/6, ill. 3/2.

A kecskemétiek meglepték a mérkőzés elején a gyulai lányokat, gyors, ötletes támadásokat vezettek és keményen védekeztek. A 18. percig fej-fej mellett haladtak, nem látszott a tabellán elfoglalt különbség. A hazaiak megrázták magukat és egy 9–2-es szériát produkálva elhúztak ellenfelüktől. A 2. félidő elején a kecskemétiek egy 5–1-es rohammal ráijesztettek a hazaiakra. A 37. perc után azonban helyreállt a világ rendje és visszaállt a kilenc gólos különbség. A vendégek kemény védekezéssel igyekeztek megakadályozni a hazaiakat a góllövésben és sikerült is döntetlenre hozniuk a második félidőt, de már nem tudták veszélyeztetni a magabiztos gyulai előnyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában