kézilabda NB I.

2021.04.23. 12:29

Egyértelműen a Vác a mérkőzés esélyese

Az NB I.-es női bajnokságban szombaton 18 órakor a sereghajtó EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE az ötödik helyezett Vác otthonában lép pályára. A két együttes januári békéscsabai találkozóját jó játékkal a Duna-partiak nyerték 39–25-re.

V. L.

Vida Gergő, a lila-fehérek vezetőedzője így fogalmazott: – Egyértelműen a nemzetközi kupa szereplés jogáért küzdő Vác a mérkőzés esélyese. Mi szeretnénk az első találkozóhoz képest csökkenteni a különbséget, bizom abban, hogy a lányok tisztességesen helytállnak majd. Az előző bajnokikon szerepelt keret áll a rendelkezésemre a szombat esti összecsapáson. Jó kapusteljesítményre, és védekezésre lesz szükség ahhoz, hogy kevesebb gólt kapjunk mint a januári megmérettetésen.

A váciak házi góllövőlistáját a válogatott beállós, Szabó Laura vezeti 87 góllal, a fiatal szintén válogatott Kácsor Gréta nyolcvan gólt dobott eddig. A Duna-parti együttest a válogatott irányító, Lakatos Rita mozgatja. A váciaknál egy korábbi békéscsabai kézilabdázó található, a jobbszélső Diószegi Nikolett, aki eddig hatvannégy gólt szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában