Labdarúgás NB III.

2021.04.11. 19:50

Döntetlen született Füzesgyarmaton

Füzesgyarmati SK–Sényő-Carnifex FC 1–1 (0–0)

V. L.

Labdarúgás NB III.-as-mérkőzés. Füzesgyarmat, zárt kapuk mögött. V.: Virág A.

Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Lippai, Raducu, Ramos (Tóth O., 81.), Pataki – Kis Sz., Shadi (Achim Á., 46.), Vajda (Karikás, 46.) – Popescu, Cigan. Szakmai koordinátor: Boros Tibor, edző: Csillag László. Sényő: Gazsi – Bodó G., Klepács, Hadházi, Fenyőfalvi – Boros, Farkas M., Lizák (Barta, 91.), Schmidt (Molnár M., 92.) – Kapacina V. (Barcsay, 80.), Orosz. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

G.: Kis Sz., a 75., ill. Lizák, a 70. percben.

Az első félidő rendkívül szerény hazai teljesítményt hozott, sok hibával fűszerezve. Egy 16 méteres Popescu-lövést leszámítva nem volt próbálkozásuk a gyarmatiaknak, igaz a kontrákra alapozó sényőiek sem jeleskedtek a támadó harmadban. A szünetben két friss ember pályára küldésével próbálta felrázni csapatát a gyarmati szakmai stáb. Sokkal támadóbb szellemben is kezdtek a piros-fehérek, Kis Szabolcs előtt adódott az első komoly lehetőség, de egy beadást közelről fölé rúgott, pedig arra is volt ideje, hogy megnézze, a kapu melyik szegletébe helyezi azt. A másik oldalon hasonló szituációból született meg a vendégek vezető találata a 70. percben, amikor egy jobb oldali beadást Lizák pörgetett közelről a jobb sarokba, 0–1. Sokat nem kellett várni az egyenlítésre sem. Kis Szabolcs tette jóvá korábbi hibáját, aki a 75. percben Achim Sebastian középre centerezése után juttatta a kapuba a labdát, 1–1. Ezt követően nagy erőket mozgósított a hazai együttes a győztes gól megszerzésére, de több kihagyhatatlannak tűnő helyzetben sem találták el az üresen tátongó kaput, így be kellett érniük az egyik ponttal. G.: Kis Sz., a 75., ill. Lizák, a 70. percben. Jó: Kis Sz., Ramos, Achim Á., ill. az egész vendégcsapat.

Boros Tibor: – Amit az első félidőben láttam, azt nem tudom hova tenni, de reményeim szerint gyorsan megtalálom a választ a hitehagyott, gyenge teljesítményre. Szünet után már olyan érzésem volt, hogy kicserélték a csapatom. Sok komoly lehetőséget tudtunk kidolgozni, de mivel a szünetben azt mondtam, hogy kisebb csoda lesz, ha pontot szerünk, hiába van némi hiányérzetem, összességében az eredményt reálisnak tartom, nem vagyok csalódott.

Fiumei Viktor: – Füzesgyarmaton a megszokott jó meccsünket hoztuk. Mindkét csapat győzelemre játszott, erre meg is volt a lehetősége, külön öröm számomra, hogy a szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk. A végeredmény hűen tükrözi a látottakat.

További eredmények: Jászberény–Mezőkövesd II. 1–0, Diósgyőri VTK II.–Salgótarján 3–2, Debreceni VSC II.–Tiszafüred 0–0, Sajóbábony–Tiszakécske 0–4, Gyöngyös–BVSC-Zugló 0–2, Hatvan–Putnok 0–2, Tállya–Eger 2–2, Tiszaújváros–Balassagyarmat 0–3, Kisvárda II.–Ceglédi VSE 1–0.

Az NB III. Közép csoportjában a Vác–Körösladány mérkőzést elhalasztották. További eredmények: Rákosmente–FTC II. 0–1 Bp. Honvéd II.–Taksony 7–0, Iváncsa–Kozármisleny 2–0, Hódmezővásárhely–Dabas-Gyón 0–0, Szekszárd–ESMTK 0–0, Dabas–Majos 6–0, SZVSE–Paks II. 3–3, Monor–Kecskeméti TE 2–1, Dunaújváros–Újpest II. 0–0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában