Game Time2

2021.03.11. 14:24

Sikereket értek el az eleki diákok az országos kihíváson

A Magyar Diáksport Szövetség január 25-én indította útjára a Game Time2 elnevezésű online játékát, amelyben 8 sportág kiválóságai, Hanga Ádám, Dzsudzsák Balázs, Lukács Viktória és Kovacsics Anikó által készített sportos kihívásokat kellett a 10-14 éves diákoknak teljesítenie.

V. N.

A regisztrált gyerekeket sportági csapatokba sorolták, és a gyakorlatsorról feltöltött videóikat értékelték. Először körzeti, utána megyei, majd országos szintre is eljutottak a Dr. Mester György Általános Iskola tanulói.

Az értékelés során az eleki iskolában a következő eredmények születtek a Game Time2 Országos döntőjének torna sportágában:

1. hely: Mészáros Petra, 4. hely: Borgye Jázmin, 11. hely: Kósa-Schmidt Nóra, 16. hely: Hack Botond, 17. hely: Borgye Boglárka, 56. hely: Csóti Szabina, 57. hely: Poptyilikán Kincső, 165. hely: Csuvarszki Boglárka, 166. hely: Balogh Lia, 176. hely: Szabó Réka

Az iskola tanulói 482 indulóból értek el ilyen szép sikereket, felkészítő pedagógusuk Kovácsné Szelényi Zsanett volt.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.beol.hu/sport/helyi-sport/indul-a-diakolimpia-gametime2-bajival-3665335/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában