Kosárlabda

2021.02.04. 10:33

Öt mezőberényi tartotta a frontot

Kikapott a Mezőberényi KK a Kiskunfélegyházi KC csapatától.

G. P.

Kiskunfélegyházi KC–Mezőberényi KK 113:67 (31:15, 25:23, 34:12, 23:17)

NB II-es férfi mérkőzés. Kiskunfélegyháza, zárt kapuk mögött. V.: Czékmán, Utasi. Mezőberény: Benyovszki (10), Kis S. (4), Földi (4), Zsíros (24/6), Kis G. (25/15). Edző: Kis Gergő. A Kiskunfélegyháza pozitív hozzáállásának köszönhetően vált lehetővé, hogy korábban elhalasszák a szerdán pótolt mérkőzést. A mezőberényiek ezúttal sem voltak könnyű helyzetben. Sérülések, munkaügyi elfoglaltság miatt mindössze csak öten tudtak kiállni Kiskunfélegyházán, így nehéz szakmailag értékelni a találkozót. Mindenesetre tény, hogy hétrő-hétre ez a néhány játékos tartja életben a mezőberényi felnőtt kosárlabdát. Ezért minden tiszteletet megérdemelnek a játékot vállaló játékosok. Lehet abban reménykedni, hogy Mezőberényben továbbra is legyen kosárlabda!

A csapatra a program szerint pénteken újabb bajnoki mérkőzés vár, amikor hazai pályán megyei rangadó keretében a Gyulai Color KE együttesét látják vendégül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában