labdarúgás

2020.12.10. 09:59

Korán kezd az Előre II.

Meglehetősen korán, már január 7-én megkezdi a téli alapozást a Békéscsaba 1912 Előre második számú együttese, amely Brlázs Gábor irányításával készül fel a február végén rajtoló idényre.

G. P.

A lila-fehér fiatalok jó kilátásokkal várhatják a megyei I. osztályú bajnokságot, hiszen a kvalifikációs csoportjukból maximális pontszámot visznek magukkal, így nyomban listavezetőként indítják az évet.

– A fiúk december végétől egyéni feladatokat kapnak, hogy fizikálisan hamarabb utolérjék magukat, a közös foglalkozások megkezdése előtt tartunk is egy felmérőt a tisztánlátás kedvéért – mondta el Brlázs Gábor edző, aki a felkészülési időszak további részleteiről is beszámolt.

Ebből kiderült, hogy a mindennapos edzéseket nyolc gyakorlómérkőzés teszi változatosabbá, erős ellenfelekkel szemben. Képbe kerülhet még január végén egy algyői edzőtábor, de ez egyelőre nincs konkretizálva. Mint ahogy a végleges keret is csak a felkészülés elején lesz lefixálva. Az NB II-es csapat őszi nehézségei idején több fiatal került fel oda, akik vélhetően továbbra is ott készülnek majd.

– Jelentős változások nem várhatók, két-három fiatal kerül hozzánk az utánpótlásból, a visszajátszók kilétére pedig az első csapat keretének véglegesítése után derül fény, ennek figyelembevételével alakítjuk ki a 20-22 tagú állományt – fogalmazott a tréner, aki két év után vezetheti újra bajnoki címre a csapatot, amelyet szeretnének feljuttatni az NB III-ba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában