női futsal

2020.10.06. 09:15

Nem termett babér a megyei csapatoknak

A Békés megyei együtteseknek nem termett pont az NB II-es női bajnokság Keleti csoportja hétvégi 2. fordulójában.

G. P.

Egyik gárdát sem érheti szemrehányás, hiszen nála lényegesen nagyobb hagyományokkal rendelkező ellenfelekkel szemben maradt alul, nemes küzdelemben. A ványaiak az élvonalból érkező Miskolci Vénusz vendégei voltak, amely a nyitányon a Csorvást múlta felül Békéscsabán. Most a sárrétiekkel tették meg ugyanezt, noha a játék képe alapján akár a fordított eredmény is benne volt a „pakliban”.

Miskolci Vénusz–Dévaványai SE 4–2 (2–1)

NB II-es női mérkőzés. Miskolc, 50 néző. V.: Kátai, dr. Vígh Tünde (Skarupa). Dévaványa: Szabó A. – Nagy Z., Balogh B., Szabó T., Tóth N. Csere: Szűcs, Furka, Zeller, Molnár K. Edző: Tanács Zoltán. G.: Visnyánszki a 13., Végh a 19., a 39., Gyarmathy a 30., ill. Furka a 24., Molnár K. a 32. percben.

A csorvási lányok ugyancsak házon kívül léptek pályára. Rájuk a nagy futsal hagyományokkal rendelkező Berettyóújfalu csapata várt. A vendégek masszívan védekeztek, támadás befejezéseik azonban nem sikerültek, így a házigazdák kétgólos előnyre tettek szert. Szünet után szépítettek a viharsarkiak, nyílttá tették a meccset, végül azonban a hazaiak vitték be a mindent eldöntő találatot.

MVFC Berettyóújfalu–Csorvási SK 3–1 (2–0)

NB II-es női mérkőzés. Berettyóújfalu, 30 néző. V.: Szabó P., Erdélyi (Kovács Á.). Csorvás: Kis K. – Erdélyi, Kurta, Kis V., Sánta. Csere: Balikó, Hoffmann, Németh V., Volent. Edző: Melich Viktor. G.: Madzin a 10., Medgyesi-Donkó a 19., Balla a 37., ill. Sánta a 23. percben.

Az állás: 1. Miskolc 6 pont, 2. Berettyóújfalu 6, 3. Dévaványa 3, 4. Bátonyterenye 3, 5. Csorvás 0, 6. Tóalmás 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában