Koronavírus Békésben

2020.09.24. 13:26

Negatív lett a csabai kézilabdázók tesztje

Az NB I.-es EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE játékoskeretének és stábjának tagjai hétfőn PCR koronavírus teszten vettek részt, miután a Ferencváros csapatánál több játékos is pozitív mintát adott, és a lila-fehérek az elmúlt hét szerdáján a zöld-fehérek otthonában léptek pályára.

V.L.

Forrás: Shutterstock

A békéscsabaiak a múlt hét pénteken önkéntes karanténba vonultak, felfüggesztésre került az ifjúsági, és a felnőtt csapat edzésmunkája is, emellett az MTK Budapest, és a Váci NKSE elleni bajnoki találkozók sem kerültek lejátszásra. Csütörtök reggelre megérkeztek a teszteredmények, és mind a huszonkilenc minta negatív eredményt hozott. Mivel a lila-fehér csapat tagjai járványügyi intézkedés alá nem kerültek, az önkéntes karantén feloldásra került, és csütörtök délután folytatódnak az edzések, az együttes készül a vasárnapi, Mosonmagyaróvár elleni idegenbeli bajnoki találkozóra.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában