Röplabda

2020.09.11. 16:24

Hasznos volt a Vasas elleni erőfelmérő

Csütörtök este közös edzés, míg pénteken edzőmérkőzés keretében látta vendégül a fővárosi piros-kék együttest a BRSE csapata – olvasható az egyesület Facebook oldalán.

Forrás: BRSE Facebook oldal

– Formálódó csapatunk fegyelmezetten és nagy odaadással küzdött, akadtak jó egyéni teljesítmények is. A nem teljes kerettel érkező, a Bajnokok Ligája selejtezőre készülő Vasas elleni találkozó remekül szolgálta a felkészülést.

Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE – Vasas Óbuda 3-2 (13, -22, 23, -18, 10)

BRSE: Kosekova, Bezsanova 17, Vander Weide 13, Drpa 12, Pekárik 13, Zólyomi 13. Csere: Molcsányi, Kertész (liberók), Glemboczki 6, Cicic 3, Szűcs G. 1. Vezetőedző: Tóth Gábor

Vasas: Zernovic 15, Ambrosio 2, Windisch 10, Takács D. 18, Strunjak 8, Nogueras. Csere: Juhár, Mihály (liberók), Kalicanin 12, Kiss G. 11, Fábián 1, Tettamanti 1. Megbízott vezetőedző: Krystian Pachlinski

Vezetőedző értékelése:

A felkészülés ezen szakaszában jó tempót diktáltak a csapatok.Hasznos volt a mai mérkőzés és a tegnapi közös edzés is, melyből mindkét fél profitálhatott. – fogalmazott Tóth Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában