Röplabda

2020.09.29. 10:48

Győzelemmel kezdtek az U21-esek az NB II.-ben

Hosszú idő után, ismét tétmérkőzésen lépett pályára a Linamar-Békéscsabai RSE junior csapata, ennek megfelelően a lányok már nagyon várták a szezon kezdetét.

G. P.

Az együttes nagy elánnal kezdte a HÉP Röpke SE elleni mérkőzést, gyorsan kétszettes előnybe kerültek. A harmadik játszmában rendezte sorait a Kecskemét és fokozatosan átvette az irányítást. A parázs küzdelem döntő szettet eredményezett, ahol a csabai lányok jelesre vizsgáztak küzdeni tudásból és nagy izgalmak közepette megnyerték a mérkőzést.

/Fotó: BRSE Facebook-oldala/

Linamar-Békéscsabai Röplabda SE–HÉP Röpke SE 3:2 (7, 15, –23, –21, 13)

NB II.-es női mérkőzés, Kelet, B csoport, Békéscsaba. A BRSE csapatának tagjai: Boskó Ágnes, Feld Bettina, Gellén Viktória, Laurinyecz Lilla, Lenkefi Lea, Juhász Enikő, Kucsera Jázmin, Rády Boglárka, Tatár Gréta, Tatár Noémi. Edző: Nacsa Gábor.

Nacsa Gábor: – Túl könnyedén nyertük meg az első két szettet, ami elkényelmesített bennünket, ezt a vendégek jól ki is használták. A döntő szettben mélyről jöttünk vissza, de a lányok bizonyították, hogy nehéz helyzetben is lehet rájuk számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában