vízilabda

2020.09.14. 13:16

Döntetlennel és egy vereséggel kezdtek a csabaiak

Csongrádon kezdte meg a 2020–21. évi OB II-es bajnokságot a Dél-keleti csoportban a Csabai Csirkefogók VK felnőtt csapata, amely az első körben egy döntetlent és egy egygólos vereséget szenvedett, két hallatlanul izgalmas és küzdelmes mérkőzésen.

G. P.

Békéscsaba—Invictus Úszó és Vízilabda SC, Szolnok 10–11 (0–2, 4–5, 2–1, 4–3)

OB II-es mérkőzés, Csongrád. V.: Orosz. Békéscsaba: Vozár M. – Lukácsi S. 1, Laczó P. 4, Gyebnár, Ajtai 3, Lukács M. 2, Bozgán. Cs.: Olasz-Román, Dobos, Román, Miklós, Csendes. Edző: Fodor Ádám, Ajtai Miklós. Gól emberelőnyből: 9/4, ill. 13/4. Büntetők: 0/0, ill. 2/1. Kiállítás cserével: Román. Kipontozódott: Lukács S., Gyebnár.

Az ellenfél soraiban szerepelt az olimpiai bajnok Kis Gábor, aki ezúttal zömében a védekezésre összpontosított, de mint a csapat a játékos edzője, sokat tett azért, hogy az egyébként jó erőkből álló együttese megnyerje a találkozót.

Békéscsaba—Hódmezővásárhelyi VSC 12–12 (5–3, 3–4, 1–2, 3–3)

OB II, Csongrád. V.: Orosz. Békéscsaba: Vozár M. – Laczó P., Gyebnár, Dávid 2, Ajtai 5 (2), Lukács M. 3, Miklós. Cs.: Lukácsi S., Olasz-Román, Dobos 1 (1), Román, Puha, Bozgán 1. Edző: Fodor Ádám, Ajtai Miklós. Gól emberelőnyből: 8/3, ill. 10/5. Büntetők: 0/0, ill. 3/3. Kiállítás cserével: Dávid, ill. Varga S. Kipontozódott: Gyebnár, ill. Szabó A., Kurusa.

Küzdelmes, változatos mérkőzést hozott a rangadó, amelyen hat másodperccel a lefújás előtt egyenlített a vásárhelyi alakulat.

Ajtai Miklós: – Akár mindkét mérkőzést megnyerhettük volna, de ezúttal nem mellénk állt a szerencse. A fiatalok remekül harcoltak, ügyesen játszottak, az idősebbek pedig hozták rutinjukat a fárasztó, hajtós mérkőzéseken.

Állás: 1. Csongrád 6, 2. Invictus, Szolnok 6, 3. Szegedi UVTE 3, 4. Békéscsaba 1, 5. Hódmezővásárhely 1, 6. Szegedi VTK 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában