vízilabda

2020.09.14. 15:04

A legkisebbek meccseltek Szentesen

A két legkisebb korosztálynak, a gyermek IV. korcsoportosoknak és a babyknek rendeztek felkészülési tornát Szentesen. A Takaréktár Kupán mindkét korosztályban ott voltak a békéscsabai csapatok.

G. P.

A gyermek IV. korcsoportban a Csabai Zoltán edzette békéscsabaiak 8 csapat közül a 6. helyen végeztek, 2 mérkőzést megnyertek, 3-at elveszítettek.

A tornán szereplő csabai játékosok: Such Bertold (kapus), Földi Maxim, Gyuricza István, Illés Bálint, Kabai Zalán, Korcsok Nándor, Laurinyecz Gergő, Orosz Botond, Orosz Regő, Plavecz Dániel, Puha Zalán, Rácz Domonkos, Suhajda Zoltán, Szlúka Ádám, Zimbran Milán.

A baby korcsoportba 4 csapat nevezett, a legkisebbek kétszer játszottak minden ellenfelükkel szemben, azaz a három nap alatt hat találkozón csobbantak vízbe. A Dobra Róbert tanítványai közül kiemelkedett a gyulai Nánási Hunor, aki a torna egyik különdíjasa lett.

A csapat tagjai: Lipták-Bíró Ábel, Szeidler Márton, (kapusok). Bacsa Dávid, Balogh Csanád, Bódi Bercel, Hajdu Áron, Józsa Zalán, Juhász Péter, Lantos Balázs, Machlik Máté, Nánási Hunor, Párzsa Leon, Restye Zsombor, Suhajda Soma, Uhrin Zsombor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában