fekvenyomás

2020.08.16. 14:35

Vésztői sikereket hozott a Balaton Kupa

Siófokon rendezték meg az Ust Clear Beach XX. Balaton Kupa fekvenyomó versenyt. A viadalon ott voltak a vésztői Marvel Team SE versenyzői, akik három arany–, egy ezüst–, és két bronzérmet nyertek.

V. L.

A nőknél 72 kg-ban Szabó Lili 80 kg-os eredménnyel a harmadik helyen végzett. A férfiaknál a korosztályos világbajnok Balog Nátán a 74 kg-osok mezőnyében 160 kg-ot teljesített, és ezzel aranyéremmel térhetett haza. Ugyanebben a súlycsoportban Tóth László 155 kg-os új masters1 korcsoportos országos csúccsal a második helyet szerezte meg.

/Beküldött fotó/

A 93-kg-ban Nemes Róbert 187,5 kg-os teljesítményével az első helyen végzett, klubtársa Szívós Ádám 170 kg-mal a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Cserna János a +120 kg-osok között 215 kg-ig jutott, és ezzel aranyérmet nyert a Balaton Kupán.

A vésztőiek edzője Berke Lóránd elmondta, több hónapos kihagyás után nagy öröm volt a fekvenyomók számára, hogy ismét versenyezhettek, és sportolóik jó teljesítményt nyújtottak. Következő versenyük a tervek szerint a fekvenyomó csapatbajnokság lesz október 3-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában