vízilabda

2020.08.10. 11:11

Szegedi tanulmányúton voltak a csabaiak

A IV. korcsoportos gyermekvízilabdázók számára hétvégén Szegeden rendezték meg a Nyári Kupa felkészülési tornát.

G. P.

Forrás: Békéscsabai Vízilabda Klub

A 11 éves békéscsabai és gyulai fiatal pólósok két napon át igyekeztek bizonyítani a rátermettségüket. Mindkét együttesre négy-négy mérkőzés várt, míg a folytatás ugyancsak a Tisza-parti városban lesz augusztus 17–18-án.

Csabai Zoltán edző más irányú elfoglaltsága miatt ezúttal Fodor Ádám vezetőedző kísérte el a csapatot Szegedre. A tizenéves gárda mérlege: egy győzelem és három vereség volt: a gyulaiak elleni „házi rangadón” 29–6-ra nyertek a megyeszékhelyiek, majd a mezőny két legerősebb alakulata következett (Szolnok–Békéscsaba 21–8, Szentes–Békéscsaba 20–8). A negyedik meccsre újra belelendültek a viharsarkiak és mindössze kétgólos vereséget szenvedtek a házigazda szegediektől (16–18).

A békéscsabai csapatot a következő játékosok alkották: Such Bertold (kapus), Földi Maxim, Gyuricza István, Kabai Zalán, Laurinyecz Gergő, Orosz Botond, Plavecz Dániel, Puha Zalán, Rácz Domonkos, Suhajda Zoltán, Szlúka Ádám, Zimbran Milán.

A Béládi Csaba edző által pallérozott Gyulai VK 11 legénnyel állt ki a Tisza-parti városban, ahol ugyan valamennyi mérkőzésüket elvesztették, ám az általában kapott 20-22 gólra ezúttal már rendre hattal-nyolccal válaszoltak. Az eseményen a következő fürdővárosi fiatalok ugrottak vízbe: Lipták-Bíró Ábel (kapus), Balogh Csanád, Cserháti Boldizsár, Demkó Boldizsár, Ilyés Bálint, Józsa Zalán, Kováts Hunor, Nánási Hunor, Szakadáti Márk, Szakadáti Szofi, Szeidler Márton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában