darts

2020.08.13. 13:45

Papp Rajmund nyerte a házi döntőt

A Swietelsky Békéscsabai Darts Sportegyesület a Magyar Darts Liga régiós bajnokság békéscsabai fordulóját rendhagyó módon – kísérleti jelleggel – a Csaba Centerben található Fun City Bowling Bárban bonyolította le.

V. L.

Az új helyszínre azért esett a választás, hogy egy játékot (sportot) kedvelő légkörbe (bowling, biliárd) és társaságba illesszék be a darts versenyt. A szervezők biztosak voltak abban, hogy minden feltétel adott lesz, és ilyen környezetben a megjelenő versenyzők is örömmel vesznek részt a rendezvényen, másrészt joggal bíztak abban, hogy sok lesz majd az érdeklődő.

Papp Rajmund /Beküldött fotó/

A rendezőknek nem kellett csalódniuk, hiszen mindkét tekintetben remek, és jó tapasztalatokat nyújtó versenyt láthattak a nézők, amelyen a régió minden egyesülete képviseltette magát. A viadalon csabai házi döntőt rendeztek Papp Rajmund és Zsiros László részvételével, amely Papp Rajmund győzelmével zárult.

A verseny dobogósai: 1. Papp Rajmund, 2. Zsiros László (mindketten: Swietelsky Békéscsabai Darts Sportegyesület), 3. Halász Levente (Revans Darts Sportegyesület) és Németh Szabolcs (Partiscum Darts Club).

A békéscsabai darts egyesület a kedvező tapasztalatok alapján a sportág népszerűsítése jegyében augusztus 29-én, szombaton egy amatőr darts-versenyt szervez a Csaba Centerben található Fun City Bowling Bárban, amelyre minden versenyezni vágyó, vagy a darts iránt érdeklődő személyt szeretettel várnak, a részletekért az egyesület facebook-oldalát figyeljék, illetve a helyszínen is várják az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában