Labdarúgás

2020.06.20. 19:26

Szezonzárót tartottak a békéscsabai akadémián

Mindenkinek hiányzott már a közös elfoglaltság, így élve a veszélyhelyzet megszűnésével a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia vezetősége jó hangulatú focizással, és közös vacsorával búcsúztatta ezt a furcsa véget ért 2019–2020-as idényt.

V. L.

Fotó: BMH

A rendezvényen Hanyecz János, az Előre 1912 leköszönő kapusedzőjének pörköltje volt a fő attrakció, mely a régen várt közös testmozgás után maradéktalanul el is fogyott. Az összejövetelen Jakab Péter akadémia-vezető búcsúztatta a távozó kollégákat, akiknek további sok sikert kívánt pályafutásukhoz.

Fotó: BMH

Dr. Kovács Mihály, a Békéscsaba 1912 Előre Sportegyesület elnöke köszönetet mondott az edzőknek, a szülőknek és az akadémistáknak egyaránt, és elmondta, hogy a tapasztalatok és személyes véleménye szerint is, az akadémia munkatársai igen jól kezelték a kialakult helyzetet, és a precíz, kitartó munkának köszönhetően nem állt meg az élet. Kiemelte, hogy a fejlesztések továbbra is megfelelő ütemben haladnak, és bízik benne, hogy a rövid nyári szünetet követően már a rendes kerékvágásban indulhat újra a munka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában