Kézilabda NB I. B

2020.06.02. 15:26

Osgyán Bence továbbra is Békésen játszik

A tavaszi négy bajnoki mérkőzésen szerzett 18 gól, és a mutatott játék jó ajánlólevélnek bizonyult Osgyán Bence számára ahhoz, hogy meghosszabbítsák a szerződését a Békési FKC NB I. B-s kézilabda-csapatánál.

V. L.

A 23 éves szélső a télen igazolt Békéscsabáról a békési együtteshez, hamar beilleszkedett, és felvette a magasabb osztály ritmusát. A meccseken óriási bizonyítási vággyal játszott, az indulásból szerzett góljai pedig gyarapították a csapat támadó arzenálját.

– Színvonalasak az edzések, jó hangulatú minden hazai mérkőzésünk, mindenki barátságos és segítőkész, szóval összességében nagyon jól érzem magam Békésen. Szeretném meghálálni a belém vetett bizalmat és hétről-hétre egyre jobb teljesítményt nyújtani. Békéscsabai révén közel vagyok a családomhoz, itt helyben tudom végezni a tanítási gyakorlatomat, amihez minden szakmai támogatást megkapok, hogy jövő év elején a lehető legjobb eredménnyel megszerezhessem a testnevelői, május-június környékén pedig az edzői diplomámat a Testnevelési Egyetemen – összegezte gondolatait Osgyán Bence.

A kézilabdás az elmúlt hónapok történéseire is kitért, ami miatt idő előtt véget ért a bajnoki év, melyhez a tavaszi rajt alapján nagy reményeket fűztek a klubnál.

– A karantén időszak minden kézilabdás számára nehéz volt, csapatjáték lévén egyikünk sem a magányos edzésekhez van szokva, pláne nem ilyen hosszú ideig. Nekem kedvezett, hogy a családomban többen is kézilabdáznak, így a legtöbb edzést nem egyedül kellett végeznem. Duplán is balszerencsés volt számunkra ez a járvány, hiszen lendületben volt a csapatunk, amit szurkolóink segítségével biztosan sikerült volna májusig fenntartani, ezzel pedig előkelőbb helyen zárhattunk volna – tette hozzá a játékos, aki szerint a következő évben is az eddig megszokott stabilitás jellemzi majd a békési csapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában