lovassport

2020.06.11. 13:11

Megyei szezonnyitás lesz a Dér tanyán

A Gyerekügyességi bajnokság első fordulója jelenti a „prológot” a Békés megyei lovasszezonban, a verseny a békéscsabai Dér tanyán szombaton 9 órakor kezdődik.

G. P.

Másnap a felnőtteké és az ifjúságiaké a pálya, az ország több pontjából várnak díjugratókat a szintén 9 órakor kezdődő regionális versenyre, amely egyben a Békés Megyei Díjugrató Lovasbajnokság 1. fordulója is lesz.

Dér Tibor, a házigazda békéscsabai Kentaur Lovas Egylet vezetője elmondta, hogy a vasárnapi viadalra jelentős az érdeklődés, még Debrecenből is érkezett nevezés. Nem kevesebb, mint tizenkét versenyszámban hirdetnek győztest, a lovasok ugratnak egyebek mellett 100, 110, 120 és 125 centiméteres kategóriában is.

– Jól előkészítettük a pályát, mindenki nagyon várja már az idei Békés megyei kezdést. Mindössze az időjárástól tartunk, reméljük azonban, hogy nem szól közbe, megússzuk eső nélkül és szépen lebonyolíthatjuk a versenyeinket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában