Labdarúgás megye II.

2020.06.18. 11:28

Démusz Zsolt ül le az okányi padra

Démusz Zsolt váltja Pap Zsoltot az okányi labdarúgócsapat kispadján. A megyei II. osztály A-csoportjában érdekelt együttes vezetői kedden állapodtak meg a 48 esztendős szakvezetővel, aki felnőtt szinten legutóbb a Gyulai Termál FC megye-egyes alakulatát irányította a 2017–18-as bajnoki évben.

G. P.

– Egyesületünk tavasszal úgy állapodott meg Pap Zsolt játékos-edzővel, hogy az őszi idénytől más veszi át a csapat irányítását, ugyanis szerettünk volna egy olyan személyt találni, aki csak a kispadról irányítja a mérkőzéseket és nem kettős feladatot lát el – indokolt Varju Richárd, az Okány KSK alelnöke. – Sajnos a járványügyi helyzet miatt a megbízatása ideje korán véget ért, de ezúton is köszönjük a munkáját. Ugyan már a télen elkezdtük a megfelelő szakember keresését az új idényre, de a korlátozó intézkedések miatt csak most tudtunk komolyabb lépéseket tenni az ügy érdekében. Eljutottunk Démusz Zsolthoz, akivel szerencsére hamar egy hullámhosszra kerültünk és gyorsan megállapodtunk.

A kék-fehér alakulat a július 14-én kezdődő felkészülést tehát már a tapasztalt szakember irányításával kezdi meg, aki így foglalta össze az okányi szerepvállalásának körülményeit.

– Hiányzott már az öltözői légkör, örömmel fogadtam az okányi klub megkeresését és sok olyan dolog volt, amiben megegyezik a nézetünk a labdarúgással kapcsolatban, ezért is jutottunk gyorsan közös nevezőre. Egyelőre ismeretlen számomra a csapat és a bajnokság mezőnye is, viszont szeretnénk minél jobban helytállni és minél jobb eredmény elérni, kiszolgálva azokat a szurkolókat, akik hétről-hétre megtisztelnek bennünket a jelenlétükkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában