Labdarúgás

2020.06.30. 16:25

A másodosztályba nevez a méhkeréki csapat

Július 7-én tartja meg az új idény első hivatalos edzését Cserháti István, a Méhkeréki SE labdarúgóinak trénere.

G. P.

A kék-fehér együttes háza táján egyelőre csak a program ismert, azt senki nem tudja, hogy melyik osztályra is készülhetnek az alapozás során. Annyi bizonyos, hogy a tapasztalt szakember heti két foglalkozást tart a keret tagjainak, július 25-től pedig tesztmeccsek színesítik a programot. A határ mentiek öt partnerrel kötöttek le randevút, de az augusztus 14-i utolsó találkozót már csak biztonsági okokból egyeztették, arra az esetre, ha valamiért nem tudnak elindulni a bajnokságok.

Mint arról Ruzsa Tamás megbízott ügyvezető beszámolt, a csapatot a megyei II./B csoportba nevezik, s reményeik szerint ott is indulhatnak majd, mivel a III. osztályt kinőtték a mögöttük hagyott évben.

A játékot újrakezdő 27 éves védő, Kovács Sándor mellett egyelőre nincs új arc, de a felkészülés elejére realizálódhatnak a jelenleg is tartó egyeztetések. Szervezik az ifjúsági együttest, de ehhez partner-településeket is találnunk kell, hiszen helyben kevés a megfelelő korú fiatal.

Mindeközben javában zajlanak a felújítások, festések, ezen felül fedett kerékpártároló épül a szurkolók kényelmének kiszolgálása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában