E-Sport

2020.05.15. 11:25

Szarvas Károly a PS4 győztese

Egy sima és egy szoros mérkőzést hozott a PS4 platform hétközi döntője az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság által szervezett FIFA 2020 online bajnokságban, amely Szarvas Károly sikerével zárult. A 15 esztendős békéscsabai fiatalember nem érdemtelenül bizonyult a legjobbnak, hiszen minden korábbi találkozóját megnyerte.

G. P.

– Nehéz mérkőzésre számítottam és ez beigazolódott, hiszen egy jó ellenféllel kerültem szembe. A második mérkőzésre alaposan felszívta magát Gergő, és nagyon jól játszott, végül a jobb helyzetkihasználás döntött. Köszönöm szépen, hogy részt vehettem ebben a versenyben! – nyilatkozta az ifjú bajnok, Szarvas Károly.

A döntő másik résztvevője, a játékvezetőként tevékenykedő Sándor Gergő sem volt elégedetlen a sorozat zárómérkőzését követően.

– Remek „gamert” ismertem meg Károly személyében! Az első mérkőzés második félidejében úszott el az egész párharc, a részemről, illetve néhány ítélettel a játékvezetők is „billentették a pályát”. Talán minden résztvevő nevében megköszönhetem a szervezőknek ezt a tornát, igazán újszerű élmény volt, remélhetőleg lesz még folytatás is – fogalmazott a döntő vesztese.

A finálé előtt az xboxosok utolsó negyeddöntőjét is lebonyolították, melyet a füzesgyarmati Vígh László nyert Varga Erikkel (Csabai AK) szemben, így ő mérkőzhet a fináléba jutásért a gyomaendrődi Hanea Márkóval. A másik ágról a szeghalmi Turi Milán Mátyás jutott be a döntőbe, aki egy minimális sikerrel és egy döntetlennel jutott túl a körösladányi Balogh Milán elleni elődöntőn.

Eredmények. PS4, döntő: Szarvas Károly (Békéscsaba Labdarúgó Akadémia)–Sándor Gergő (REF-Team) 14–8 (9–4, 5–4).

XBox, negyeddöntő: Vígh László (Füzesgyarmat)–Varga Erik (Csabai AK 6–3. Elődöntő: Balogh Milán (Körösladány)–Turi Milán Mátyás (Szeghalom) 7–8.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában