Kézilabda - NB I. B

2020.05.20. 12:38

Pajkó László hosszabbított Békésen

Lassan alakul az NB I. B Békési FKC férfi kézilabdacsapatának kerete az új idényre. Papp Bálint edző hosszabbítása után, a csapatkapitány, Pajkó László kapus a következő szezonban is a békésieket erősíti – számolt be róla a klub honlapja. A hálóőr röviden beszélt a terveiről is, amit szerkesztett formában közlünk.

V. L.

– Március közepe óta nem találkozott csoportos edzéseken a társakkal. Hogy telt az elmúlt időszak?

– Először nehezen viseltem a bezártságot, mert megszűnt a minden napi rutin az edzésekkel, de abból a szempontból jó volt, hogy minden időmet a családommal tudtam tölteni. Csináltam az egyéni programot, de hiányzik már a labda. Nagyon szeretek Békésen játszani, jól kijövök a csapattársakkal, edzői stábbal, vezetőséggel, szóval minden rendben van ami egy hosszabbításhoz szükséges.

– Kilátástalan még a verseny időszak, a felkészülés. Hogyan értékeli a befejezett bajnokságot?

– Sajnálom, hogy félbe szakadt a bajnokság, lendületbe jött a csapat, és jó formában játszottunk. Csak találgatni lehet, hogy ebben a kiegyenlített mezőnyben, ha tovább vittük volna a lendületünket, hol végeztünk volna.

– Mi várható a kézilabda terén, ha újra kezdődik minden?

– Bízom abban, hogy visszaáll a rend, és normális körülmények között eltudjuk kezdeni az edzéseket. Remélem, hogy az ősszel elkezdődik majd a bajnokság, és az lenne a legjobb, ha ezt közönség előtt tehetnénk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában