e-sport

2020.05.21. 16:04

Az idősebb szeghalmi gamer nyert

A füzesgyarmati Vígh László sikerével zárult az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság által szervezett FIFA 2020 online bajnokság XBox platformjának szerda esti döntője. Az aranycsatával párhuzamosan a bronzmérkőzést is lejátszották, ami Balogh Milán diadalát hozta.

G. P.

A fináléban – melyben két sárréti „gamer” csapott össze –, a 30 esztendős Vígh László az első meccs első félidejének első felében háromgólos előnyre tett szert, és ezzel a célig „vitorlázott”. A folytatásra feljavult az ifjú ellenfele, Turi Milán Mátyás, de ezzel is csak kiegyenlíteni tudott. A remekül teljesítő Vígh a második mérkőzést is „behúzta” minimális különbséggel, és megérdemelten söpörte be végső győzelmet.

A bronzmérkőzésen Balogh Milán (Körösladány) az első, gólokban gazdag találkozón előnyhöz jutott a gyomaendrődi Hanea Márkóval szemben, a visszavágón pedig ezáltal már a döntetlen is elegendő volt számára a harmadik hely megszerzéséhez.

XBox, döntő: Vígh László (Füzesgyarmat)–Turi Milán Mátyás (Szeghalom) 5–1 (4–1, 1–0)

A 3. helyért: Balogh Milán (Körösladány)–Hanea Márkó (Gyomaendrőd) 8–6 (5–3, 3–3).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában