Labdarúgás

2020.04.17. 14:01

Harmincszor volt eredményes a Gyarmat

Mint ismeretes, a hazai bajnoki küzdelmeket az MLSZ március közepén felfüggesztette.

V. L.

Székely Dávid

Az NB III. Keleti csoportjában a Füzesgyarmati SK együttese 38 ponttal a tabella második helyén áll. A gyarmatiak tizenkétszer győztek, két alkalommal döntetlent értek el, és négyszer vesztesen hagyták el a pályát. A sárrétiek tizennyolc mérkőzésen harminc gólt szereztek, míg az ellenfelek tizennyolc alkalommal vették be a gyarmati együttes kapuját.

Székely Dávid

Az NB III.-as bajnokság Keleti csoportjának góllövőlistáját Bárány Donát, a listavezető Debreceni EAC csatára vezeti 20 góllal. A második helyet holtversenyben a sényői Kapacina Valér és a putnoki Katona Bence foglalja el, akik 11–11 gólt szereztek. A füzesgyarmatiak közül a házi góllövőlista élén Székely Dávid áll, aki hatszor volt eredményes az eddigi tizennyolc fordulóban.

A további sorrend a következő: Constantinescu Dan-Máriusz öt, Pataki Lajos négy, Katona György, Lukács Zsombor és Popescu Gheorghe Robert három–három, Fejes János két gólt szerzett.

Az egygólosok listája: Achim Sebastian, Benkő-Bíró Norbert, Raducu-Constantin Sorin, Toca-Bogdan Florin, Villand Robert és Vincze Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában