kézilabda

2020.03.13. 10:23

Zárt kapuk mögött rendezik meg a szombat esti bajnoki találkozót

A női NB I.-ben szombaton 18 órától a békéscsabai sportcsarnokban zárt kapuk mellett rendezik meg az 5 pontos, tizenharmadik helyezett EUbility Group Békéscsabai Előre NKSE, és az újonc a tabella tizenegyedik helyén álló, eddig 13 pontot gyűjtött Hungast Szombathelyi KKA találkozóját.

V. L.

Horváth Roland, a lila–fehérek vezetőedzője a következőket mondta a mérkőzésről: – A legutóbbi kerettel tudunk készülni a jó erőkből álló, rutinos légiósokat szerepeltető vendégek ellen. A lányok mindent megtesznek a pontszerzés érdekében, ehhez mindenkinek tudása legjavát kell adnia.

A szombathelyi együttes leggólerősebb játékosa, a szerb világbajnoki ezüstérmes átlövő, Biljana Bandelier, aki 97 gólt lőtt, de gólveszélyes a Bajnokok Ligája győztes, rutinos horvát jobbszélső, Jovetic Dijana is, aki eddig 55 gólt szerzett.

A szombat esti bajnoki találkozót a megszokott csatornákon (7.tv, Facebook, Youtube) élőben közvetíti a Békéscsabai Médiacentrum Kft., így a szurkolók ott megtekinthetik a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában