Kick-box

2020.03.05. 14:05

Dublinban bizonyítottak a csabai fiatalok

Írország fővárosában, Dublinban rendezték meg a napokban az „Irish Open” kick-box világkupát, amelyen 33 ország, 310 egyesületének, 1597 sportoló 3431 nevezéssel lépett csatasorba.

V. L.

A világ egyik legnépesebb kick-box versenyén le lehet mérni, milyen esélyekkel indulhatnak majd a versenyzők az év legfontosabb megmérettetésein. Természetes, hogy a viadalon a nagy hagyományokkal rendelkező brit, és ír kick-box képviseltette magát a legnagyobb létszámmal. A magyar kick-boxot a békéscsabai József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület (JALTE) Debreczeni Dezső vezette point-fighting kick-box csoportja képviselte.

A korábbiaknál kisebb létszám mellett is eredményesen szerepeltek a csabaiak. Az alma nem esik messze a fájától, hiszen Debreczeni Dezső lánya, Frida három érmet szerzett. Viczián Roland kiváló teljesítménnyel rukkolt ki, hiszen a felnőttek 69 kg súlycsoportjában harmadik lett, és a 74 kg-ban a legjobb négy közé jutásért, gigászi küzdelemben 14:12 arányban szenvedett vereséget a világklasszis amerikai Jack Feltontól. Az egyéni érmek kollekcióját kiegészítette egy megérdemelten kiharcolt csapat ezüstérem.

Eredmények. Point-figthing szabályrendszer. Felnőtt korosztály. 69 kg: 3. Viczián Roland. Junior korosztály. 50 kg: 3. Viczián Vivien. Kadett 2 (Ifjúsági) korosztály. 42 kg: 3. Petró Lili. Csapat: 2. Békéscsabai JALTE-Debreczeni team (Csiernyik Zsombor, Szák Tamás, Tóth Dusán, Viczián Dániel).

Kadett 1 (serdülő) korosztály. 28 kg: 3. Debreczeni Frida. Gyermek korosztály. 28 kg: 2. Debreczeni Frida.

„Beginner” kategória. Kadett 2 (Ifjúsági) korosztály. 65 kg: 1. Csüllög Dorina. Kadett 1 (serdülő) korosztály. Fiúk. 32 kg: 1. Petró Bálint. Lányok. 32 kg: 2. Fördős Jázmin. Gyermek korosztály. 28 kg: 2. Debreczeni Frida.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában