Labdarúgás

2020.02.15. 16:09

Sem érkező, sem távozó nincs Berényben

A Mezőberényi LE lejátszotta második edzőmérkőzését is, a megyei másodosztályú alakulat szombaton a harmadik vonalbeli Kamuti SK ellen csatázott és nyert 6–0-ra Burai (2), Kovács Gy. (2), Olje T. (1) és Benyovszki J. (1) találataival.

G. P.

A február 29-ei rajtot a tizedik helyről váró alakulat egy héttel korábban a Kardossal játszott és 4–2-re kikapott annak otthonában.

A kék-fehérek azon kevés csapatok közé tartoznak, ahol kevés – mondhatni szinte semmi – változást nem jegyezhettünk fel eddig a téli átigazolási időszakban. Érkezőről és távozóról sincs hír, de azért mégis lesznek új arcok a felnőttcsapat keretében, mert az ifjúságiak közül három-négy játékost felhívnak Gál András keretébe.

A Mezőberényi LE-re még egy tesztmérkőzés vár februárban, egy héttel később a Csorvási SK vendégjátékát láthatja a kilátogató szurkoló. Első tavaszi bajnokiját február 29-én a Békésszentandrási HMSE ellen vívja a csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában