Futsal

2020.02.19. 14:14

Kizárták a csabai Wantedet

Két megyei együttes folytatja tovább a küzdelmeket az NB II.-es női bajnokságban, miután a Wantedet sorozatos ki nem állások miatt kizárta az Magyar Labdarúgó Szövetség illetékes grémiuma. A csabaiaknak a vidéki utak okoztak nehézséget, hétvégén a Kalafa ellen kimerítették az utolsó lehetőségüket is. Játszott ellenben a Csorvás és a Dévaványa, igaz mindkét hölgykoszorú pont nélkül zárt.

G. P.

Budaörs SC–Csorvási SK 10–1 (6–1)

NB II.-es női mérkőzés. Orosháza, 50 néző. V.: Krajcsovicz, Telek (Szántó). Csorvás: Kis K. – Zvolenszki, Balogh V., Sánta, Kis V. Cs.: Hoffmann, Balikó, Tar. Edző: Melich Viktor. G.: Bede Anna 3, Kardosi 3, Bede Anett, Szabó D., Kajdy, Balya, ill. Zvolenszki. Ezen a hétvégén a csorvásiaknak jutott az a nem túl hálás szerep, hogy az éllovas került az útjukba. A bajnokaspiráns magabiztos játékkal rukkolt ki és már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát.

Dévaványai SE–ELTE SE 1–3 (1–0)

NB II.-es női mérkőzés. Gyomaendrőd, 80 néző. V.: Gyuga, Nagy Z. (Zsótér). Dévaványa: Szabó A. – Molnár K., Nagy Z., Balogh B., Furka. Cs.: Szabó T., Tóth N, Kasznár, Heidt, Zeller, Kovács K., Beinschróth. Edző: Ugrai Csilla. G.: Balogh B., ill. Helly 2, Hatala. Ellentétes félidők után alakult ki az egyetemisták sikere. A hazaiak a meccs túlnyomó részében kézben tartották a mérkőzést, azonban egy rövidzárlat miatt pont nélkül maradtak.

További eredmények: Piliscsabai AFC–Viadukt SE 1–1, MVFC Berettyóújfalu–Atomerőmű SE 1–1.

A bajnokság állása 13 forduló után: 1. Budaörs 36 pont (12 mérk.), 2. Atomerőmű SE 24 (11), 3. Berettyóújfalu 18 (11), 4. Piliscsaba 15 (10), 5. Viadukt SE 13 (11), 6. ELTE 10 (10), 7. Dévaványa 10 (10), 8. Kalafa SE 6 (10), 9. Csorvás 1 (11).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában