Kézilabda

2020.02.07. 09:45

Idegenben nyert a Békés a Liga Kupában

A február 15-én kezdődő tavaszi idény főpróbáját tartotta csütörtökön este a Békési FKC NB I B-s férfi kézilabdacsapata, amely Balmazújvárosban nyert két góllal a Liga Kupában.

V. L.

Balmazújvárosi KC–Optimum Solar-Békési FKC 31–33 (18–15)

Liga Kupa férfi mérkőzés, Balmazújváros. V.: Sándor, Szikszay. Békés: Pajkó 1 – Kecskés 4, Haszilló 4 (2), Dénes 4, Kiss R. 2, Ferenczi 3, Fedor 4. Cs.: Borbély, Takács (kapusok), Osgyán 1, Boda, Csuzi, Székely 6, Gál 2, Oláh G. 2 (1), Kovács L., Bátky B. Edző: Papp Bálint. A Balmazújváros legjobb dobói: Ménfői 5, Teleki 5. Kiállítások: 8, ill. 6 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 4/3.

A Békés egy-két góllal vezetett, majd a félidő közepétől a hazaiak erősítettek, és a szünetben már ők vezettek. Fordulás után tartotta előnyét az Újváros, de a hajrában a békésiek a maguk javára fordították a mecset.

Papp Bálint: – Tanulságos mérkőzésen vagyunk túl. Az első félidőben a kapusteljesítményünk, és a védekezésünk elmaradt a várttól, a fordulás után több gólt szereztünk, és ezzel fordítottunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában