futsal

2020.01.27. 12:04

Körösladányi öröm a Farsang Kupán

Az U11-es korosztály küzdelmeit bonyolították le szombaton a mezőberényi 27. Farsang Kupa nemzetközi futsaltornán, Mezőberényben.

G. P.

A kilenc csapat részvételével megrendezett eseményt meglepetésre, de teljesen megérdemelten a végig jól játszó Körösladány csapata nyerte. A döntőben 1–0-ra győzte le az Orosházi MTK-ULE 1913 csapatát. A győztes együttest Keresztesi János edző készítette fel. A bronzmedál a Marosvásárhelyi Sportiskola tulajdonába került, a Romániából érkező csapat 2–0-ra múlta fel a szolnoki Szanda Focisulit.

A győztes körösladányi csapat /Beküldött fotó/

Végeredmény: 1. Körösladány, 2. Orosházi MTK-ULE 1913, 3. Marosvásárhelyi Sportiskola (romániai), 4. Szanda Focisuli, Szolnok, 5. Mezőberény kék, 6. Mezőberény fehér, 7. Békéscsabai UFC, 8. Gyomaendrődi GYLE, 9. Szeghalmi FC.

Különdíjak. Legjobb kapus: Buta Darius (Marosvásárhely). Legjobb játékos: Petkes Hunor (Szanda Focisuli). Gólkirály: Varga Viktor (OMTK-ULE) 9 góllal. Legjobb berényi játékos: Halász Alexa.

A Farsang Kupán február 1-jén az U13-as korosztálynak osztanak majd érmeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában