Cselgáncs

2020.01.20. 15:36

A Magyar Kupában jeleskedtek a csabaiak

Az Ungvári Miklósról elnevezett ceglédi judo csarnok adott otthont a felnőtt és junior Magyar Kupának. A békéscsabai Hato Judo és MMA SE-t három versenyző képviselte.

G. P.

 

Beküldött fotó.

Szász Klára a 63 kilogrammban két remek győzelemmel és egy vereséggel ezüstérmes lett. Klára jelenleg egyetemi hallgató, így mindenképpen elismerésre méltó, hogy a tanulás mellett ilyen kiváló teljesítményre képes. Az utolsó éves junior Szlávik Gergő ezúttal egy súlycsoporttal feljebb indulva a 66 kilogrammban három ippongyőzelmet aratva szerzett bronzérmet úgy, hogy csak a későbbi első ceglédi versenyzőtől szenvedett vereséget.

A csabaiak harmadik fiatalja, Györki Dániel még ifjúsági korú, aki az 55 kilogrammosok között lépett tatamira. Jól szerepelt ő is, egy győzelemmel és két vereséggel az ötödik helyezést könyvelhette el. Ha a csabai fiatalember ugyanígy dolgozik tovább, akkor a saját korosztályában esélye lehet a dobogóra. A három sportolót Tóth Szabolcs és Halmágyi Antal edző készítette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában