Futsal

2020.01.20. 09:34

A legnagyobbak léptek pályára a Farsang Kupán

Szombaton az U19-esek küzdelmével folytatódott Mezőberényben a 27. Farsang Kupa futsaltorna.

G. P.

A Berényi Gyermek FC döntős csapatai /Beküldött fotó/

Mivel két csapat is visszamondta részvételét, ezért csak négy gárdával rendezték meg az eseményt. Körmérkőzéses rendszerben zajlott a küzdelem, majd a két első helyezett vívta a döntőt, a harmadik–negyedik helyezett csapatok a bronzéremért csatáztak. A két mezőberényi csapat jó játékkal utasította maga mögé a vendég együtteseket.

– A futsaltorna jól szolgálta csapatunk felkészülését a megyei döntőre, amire február elsején kerül sor Szarvason – mondta Kajlik Péter, a házigazda Berényi Gyermek FC vezetője.

Döntő: Berényi Gyermek FC fehér–Berényi Gyermek FC kék 8–2. A 3. helyért: Szeghalmi FC–Gyulasport 5–0.

A Berényi Gyermek FC döntős csapatai /Beküldött fotó/

A Farsang Kupa végeredménye: 1. Berényi Gyermek FC fehér, 2. Berényi Gyermek FC kék, 3. Szeghalmi FC, 4. Gyulasport KFT.

Különdíjak. Legjobb kapus: Rau Zsolt (Berényi Gyermek fehér). Legjobb mezőnyjátékos: Burai Zsolt (Berényi gyermek FC fehér). Gólkirály: Durkó László (Berényi Gyermek fehér) 8 találattal. Legjobb mezőberényi játékos: Nico Boss (GYFC Kék).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában