karate

2019.12.06. 10:53

Bucsai érmek születtek a Mikulás Kupán

A Békés Megyei Harcművész Szövetség klubjai között megtaláljuk a kyokushin karate klubokat is.

V. L.

mde

Megyénk északi részén, Bucsán tevékenykedik az a karate klub, a Bucsai Sport Egyesület kyokushin karate szakosztálya. Régóta edzenek Bucsán a kyósok és nagy hagyományokkal rendelkeznek, annál is inkább, hiszen szoros kapcsolatban vannak a szomszédos Karcag országos hírű klubjával. Az idő múlásával a nagy tekintélyű Shihan Gyarmati Imre hat danos mestertől a bucsai edzéseket átvette fia, Sensei Gyarmati Imre 4. danos szakosztályvezető, aki versenyzőként Európa–bajnok, világkupa–győztes, s egyben az IKO MATSUSHIMA HUNGARY magyar válogatott edzője.

Beküldött fotó

A fiatal edző tanítványai jól teljesítettek a Mikulás Kupa országos knock-down karate bajnokságon Budapesten.Tanítványai közül Kiss Anna arany–, Orosz Hanga és Tóth Hanna ezüstérmet nyert. A kis csapat jól teljesített, biztosan hallani lehet majd róluk a jövőben is, és Bucsán várják a kezdőket az edzéseikre!

Eredmények. Gyermek 2 kcs. Leány középsúly: 1. Kiss Hanna. Gyermek 3 kcs. Leány könnyűsúly: 2. Tóth Hanna. Középsúly: 2. Orosz Hanga. Nehézsúly: 6. Köleséri Dorina. Gyermek 3 kcs. Fiú középsúly: 5. Katona Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában