Labdarúgás

2019.10.16. 15:08

Harmincezer forintos büntetést kapott a Gerla

Tartalmas délutánon van túl az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság Fegyelmi Bizottsága, hiszen a szokásos keddi tárgyaláson számtalan ügyben kellett döntést hoznia. A játékosok közül a lőkösházi Balla Balázs érdemelte ki a leghosszabb eltiltást, akit 4 bajnoki meccsről kénytelen mellőzni csapata.

G. P.

További határozatok. Felnőttek: Szebegyinszki Róbert (Kardos-Örménykút KSK), Pain Dániel (Kevermes SE), Lakatos Gyula (Békési FC), Dobozi Béla (Vésztői SE), Czene Zoltán (Mezőhegyesi SE) 1-1 mérkőzésen nem léphet pályára.

Utánpótlás: Neszi Zsolt (Gádoros SE U19) 3, Szűcs Viktor (Békési FC) és Faragó Richárd (Szabadkígyósi SZSC U19) 2-2 mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Bokor Marcell Zsolt (Gyomaendrődi GYLE U16), Lőrincsik László Ubul (Dobozi SE U19), Zsanda Martin Csaba Békési FC U19) és Bereczki Marcell (Csanádapácai EFC) 1-1 bajnoki mérkőzésen nem játszhat.

Mócz Györgyöt, a Szabadkígyósi SZSC U19-es labdarúgóját október 15-től november 19-ig eltiltották a játéktól.

A Gerlai SE 30 ezer forint pénzbüntetést kapott hamis játékos szerepeltetésének kísérlete miatt. A Vésztői SE 7000, a Mezőkovácsházi TE 5000, a Csabacsűdi GYLSE 5000 forintot fizet a színes lapok miatt. A Békési FC 3 soron következő hazai U19-es bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezve rendezési hiányosság miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában