Futsal

2019.10.16. 10:36

Győztek a bánhegyesiek Csehországban

A Magyarbánhegyesi Speciális Sport Egyesület csapata megnyerte divízióját azon a hétvégi nemzetközi tornán, melyet a csehországi Zlinben rendeztek 13 együttes részvételével. A házigazdák célja a foci népszerűsítése volt, és ez az óhaj maradéktalanul teljesült. 

G. P.

A Nemczov Róbert által vezetett bánhegyesi alakulat kezdésként pénteken divízió besoroláson vett részt egy cseh gárdával, melyet 1–1-es eredménnyel zárt, így a C-csoportba került a házigazdákkal, valamint egy lengyel és szlovák együttessel. A hosszú utazás fáradalmait kipihenve, szombaton már csak győztes meccseket játszottak a fiúk.

Előbb 6–0-ra verték a lengyel Brytca gárdáját, majd 4–0-ra a szlovák Táj csapatát, a nap végén pedig a házigazdákat múlták felül 2–1 arányban, ezzel pedig csoportgyőztesek lettek. A vasárnapi döntőben ismét a Zlin várt rájuk, amely 6 pontot gyűjtve második lett mögöttük. A csehek nagyon szerettek volna visszavágni, de nem teljesült ez a vágyuk, mert 3–1-re ismét a bánhegyesiek győztek.

A csapat tehát tornagyőzelemmel hálálta meg a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség által kínált lehetőséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában